OpenUp Final Conference

2018. szeptember 05. - 06.

Érdekli az Open Science? Kíváncsi, miként forradalmasítja a tudományt? Szívesen tanulna a legkorszerűbb innovatív szolgáltatásokról, valamint a kutatási életciklus fázisairól?

Az OpenUp szeptemberi konferenciáján interaktív beszélgetésekkel egybekötve mutatják be az éppen átalakuló tudományterületek kulcsfontosságú szempontjait, kihívásait, valamint új, innovatív eszközeit. Az Ösztönző meetingek elősegítik az aktív, jó hangulatú eszmecserét a nyílt hozzáférésű tudomány kérdéskörét illetően.
A döntéshozók első kézből, kutatóktól sajátíthatják el a peer review legmodernebb módszereit, a kutatói eredmények terjesztésének trükkjeit, valamint a hatásmérés fortélyait, míg a kutatóknak lehetőségük lesz arra, hogy részt vegyenek az igényeiknek megfelelő open access politikák kialakításában.
A jelenlévők gyakorlati tudást szereznek az új technikákról, interaktív, egymást segítő módon tárgyalhatnak a kihívásokról, melyeket a tudományos kultúraváltás teremtett, továbbá szó lesz az Európai Tanács közelgő programjairól is.

Az esemény célközönségét képezi az európai kutatói társadalom, kutatásfinanszírozók, továbbá az Open Science érdekeltjei. A regisztráció ingyenes.
A konferencia hivatalos vacsorájának helyszíne a Volle Gas étterem, erre 40 euróért lehet jelentkezni.
További részletekért kattintson az alábbi linkre: http://openup-h2020.eu/openup-final-conference/

Regisztrálni pedig itt lehet: https://bit.ly/2HoAXlK