Focus on Open Science Budapest 2019

A Focus on Open Science Budapest a kezdetektől fogva egy olyan meghatározó konferencia a régióban, amely a kutatókat, döntéshozókat, egyetemi oktatókat, könyvtáros szakembereket összegyűjtve alakít ki támogató atmoszférát, amely a nyílt tudomány felfedezésére és támogatására ösztönöz.

A Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központban működő EISZ Nemzeti Program és a Scientific Knowledge Services által közösen szervezett konferencia – immár a negyedik évébe lépve – kiemelten figyel a nyílt tudománynak a széles kutatói közösségre kifejtett pozitív hatásaira.

A nyílt tudomány által előidézett kulturális és szerkezeti átalakulások nem jöhetnek létre a társadalom bizalma nélkül. A tudományértékeléstől az új típusú tudományos kommunikációs formákig, olyan elemeken át, mint a Citizen Science és a kutatás reprodukálhatósága, a nyílt tudomány összekapcsolja a tervezés és a döntés területeit úgy a finanszírozó szervezetek, mind a kutatói közösség számára.

A középpontban továbbra is a kutatók, illetve a széles nagyközönség természet- és társadalom iránti kíváncsisága és reményei állnak. A konferencia megrendezésével felvállaljuk annak felelősségét, hogy a továbbiakban is támogatjuk őket és megbízható partnereik maradunk. Mindezt erősíti a nemzetközi figyelem, amit a budapesti Focus on Open Science konferencia kap.

Ezúton hívjuk Önöket: ne csak nézők, hanem valódi résztvevők legyenek. A konferencia az Önök aktív részvételével válik igazán sikeressé.

Szeretettel várjuk Önöket a Focus on Open Science konferencián Budapesten, 2019. szeptember 17-én a Magyar Tudományos Akadémián!

A konferencia előadásai angol nyelvűek. A részvétel ingyenes, ám a korlátozott férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött.

Esemény megtekintése 

Regisztráció

dátum

2019 szept 17
Lejárt!

időpont

08:30 - 17:30

helyszín

Magyar Tudományos Akadémia
Széchenyi István tér 9., Budapest

kategória

időpont

The event is finished.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük