EOSC SYMPOSIUM 2020

“Indul az EOSC második fázisa”

Az EOSC Symposium a 2020-as évben EOSC Governance szervezésében 2020. október 19-22 között kerül megrendezésre, az EOSCsecretariat.eu támogatásával. Idén rendhagyó módon, virtuális keretek között rendezik meg a 4 napos találkozót. Az eseményen való részvétel 4 napon keresztül délelőtt 9 órától délután 16 óráig tartó elfoglaltságot jelent.

A négy nap kitűnő alkalmat ad arra, hogy átfogó képet kapjunk arról, hogy melyek az EOSC előrehaladásának legfontosabb állomásai, amelyet 2 éves fennállása alatt ért el. Fókuszba kerülnek azok a hozzáadott értékek, amelyekkel az európai tudományos közösség gazdagodott az EOSC létrejöttének köszönhetően.

Az idei kongresszus fő célkitűzései:

  • prezentálni az EOSC eredményeit a kutatást végző szervezetek és kutatásfinanszírozók számára
  • új tagok becsatornázása az EOSC vérkeringésébe
  • ismertetni az EOSC szolgáltatóival, azt, hogyan és miért járulnak hozzá a szolgáltatások a kitűzött célok eléréséhez

Megvitatásra kerülnek az EOSC első 2 évének sikertörténetei, kihívásai, tanulságai, adatkezelési metódusai, amelyek szorosan kapcsolódnak az EOSC Stratégiai, Kutatási és Innovációs Programterv (SRIA) kialakításához a jövőbeli Horizon Europe program keretén belül.

A teljes programot megtekintheti ezen a linken.

 

A részvétel a virtuális rendezvényen ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

Regisztrálni október 13-ig lehet.

 

Minden nap az EOSC Clinic Session keretén belül 1 óra áll rendelkezésre a résztvevők számára, hogy feltegyék a kérdéseiket.

Amennyiben többet szeretne megtudni az eseményről, ezen a linken tájékozódhat, ahol akár előre is elküldheti a kérdéseit. 

dátum

2020 okt 19
Lejárt!

időpont

All Day

kategória

időpont

The event is finished.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük