Focus on Open Science – Open Science and the Management of a Cultural Change

Open Science – EISZ

A Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központban működő EISZ Nemzeti Program és a Scientific Knowledge Services szervezésében immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Focus on Open Science konferencia Budapesten. A nyílt tudományt középpontba helyező rendezvény célja, hogy bemutassa az európai intézmények miként kezelik a nyílt tudomány térnyerésével kapcsolatos változásokat.

Az alkalom nem is lehetne aktuálisabb: 2018-ban számos, a nyílt tudományra való áttérést szorgalmazó gyakorlatot láthattunk, melyek cselekvésre ösztönözhetnek másokat is. Emellett több intézmény is publikált a nyílt tudományhoz kapcsolódó stratégiai dokumentumokat, mint az Európai Bizottság, a LERU (League of European Research Universities) vagy a LIBER (Association of European Research Libraries).

A konferencia meghívott előadói kitűnő szakemberek, és nevükben is, szervezőként szeretettel meghívunk minden érdeklődőt, hogy aktív részese legyen a rendezvénynek.

Az előadás programja a következő linken érhető el: http://eisz.mtak.hu/index.php/hu/rendezvenyek/41-focus-on-open-science-open-science-and-the-management-of-a-cultural-change.html

A konferencia előadásai angol nyelvűek. A részvétel ingyenes, ám a korlátozott férőhelyek miatt regisztrációhozkötött.

A konferenciáról készült képek itt érhetők el. 

dátum

2018 nov 15
Lejárt!

időpont

All Day

kategória

időpont

The event is finished.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük