Multiplier Event: Kritikus elemek a nyílt oktatási anyagok tervezésében és használatában

Az Eszéki Egyetem egy hibrid eseménnyel készül, melynek fő témája a nyílt tudományos oktatási anyagok tervezése és használata lesz. A rendezvény a DECriS Erasmus+ projekt keretein belül valósul meg, erről bővebb információ található az esemény hivatalos honlapján. A rendezvényen a projekt elsősorban beszámol május és november közötti eredményeiről, viszont a rendezvény központi témája a kritikus sikerfaktorokon lesz, továbbá egy, a projekt keretein belül létrejött tipológiai osztályozási módszer.

Ugyanakkor ez a rendezény nagyszerű lehetőség arra, hogy a pandémiás időszakban népszerűvé és szükségessé vált digitális oktatási módszerekről és a helyzet tanulságairól beszéljünk. Nemzeti és nemzetközi szakértők osztják meg a tapasztalataikat, kihívásaikat a munkájukkal kapcsolatban, kapcsolódva az Open Education témaköréhez. A szervezők bíznak benne, hogy a résztvevők és bekapcsolódnak a beszélgetésbe.


A rendezvény időpontja: November 24-25

Helyszín (hibrid): University of Zagreb University Computing Centre SRCE, Ulica Josipa Marohnića 5, Zagreb, Croatia (személyesen) vagy az Adobe Connect videókonferencia szolgáltatáson keresztül (online). 

Program és regisztráció

dátum

2022 nov 24 - 25
Lejárt!

kategória

időpont

The event is finished.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük