Open Science Conference 2022

Az Open Science Conference 2022 a Leibniz Research Alliance Open Science 9. nemzetközi konferenciája, amely idén március 8 és 10 között kerül megrendezésre. 

A konferencia az Open Science mozgalom népszerűsítérére dedikált rendezvény, amely egyedülálló fórumot biztosít a kutatók, könyvtárosok, infrastruktúrát szolgáltatók, döntéshozók és egyéb érintett felek számára, hogy megvitassák az Open Science legutóbbi és jövőbeli fejlesztéseit. Az eseményen a résztvevők betekintést nyerhetnek a nyílt gyakorlatok megvalósítását szolgáló gyakorlati és technikai újításokba, valamint a globális Open Science mozgalom aktuális és úttörő fejlesztéseibe. Ilyen például a nyílt gyakorlatok iránti megnövekedett igény, mint a globális krízis egyik tanulsága.

Regisztráció (50 euró)
Részletes program

 

Az idei konferencia az UNESCO német bizottságával működik együtt. Panelbeszélgetést és workshopot szerveznek a nemrégiben elfogadott UNESCO Recommendation on Open Science illetően.

Barcamp Open Science

A konferenciát megelőző napon, azaz március 7-én a Barcamp Open Science eseményhez van lehetőség online csatlakozni. Mindenkit várnak, aki érdeklődik a nyílt tudomány iránt, szeretne erről beszélgetni, tájékozódni, valamint tapasztalatait megosztani másokkal.

A részletes programot, illetve a regisztrációs űrlapot ezen az oldalon találja.

dátum

2022 márc 08 - 10
Lejárt!

időpont

10:45 - 18:00

kategória

időpont

The event is finished.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük