Kutatási adatkezelés meetup a Szegedi Tudományegyetemen

  • Kutatási adatkezelés, tudományos kommunikáció
  • A FAIR kutatási adatkezelés alapelvei
  • Eszközök az adatkezelési tervek készítéséhez

Új formát ölt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) és az Egyetemi Könyvtárigazgatók Kollégiumának (EKK) Hungarian Open Repositories (HUNOR) munkacsoportjának rendezvénysorozata, amely ezúttal személyesen kerül megrendezésre. A workshopok alkalmával a kutatási adatkezelési előírások, illetve a FAIR alapelvek ismertetése kerülnek fókuszba, amelyek a fenntarthatóság és a nagyobb láthatóság biztosítását szolgálják.


A rendezvény részletei

Téma: Kutatási adatkezelés a fenntarthatóság és a láthatóság jegyében

Időpont: szeptember 30. 14:00

Helyszín: SZTE Klebelsberg Könyvtár (Ady tér 10.) 0.007-es szeminárium terem


A személyes workshop keretein belül a regisztrált kutatóknak lehetőségük lesz megismerni az aktuális kutatási adatkezelési előírásokat, jó gyakorlatokat, valamint számos hasznos eszközt is bemutatunk, melyek segítségével a kutatási adatkezelés lényegesen könnyebbé válhat. Az egyes alkalmakra maximum 20 fő jelentkezhet. A workshop első részében rövid előadást hallgathatnak meg a résztvevők, ezt követően pedig csoportmunkában folytatódik a tanulás. Az esemény teljes időtartama 1,5 óra.


Adatkezelés: A regisztrációs űrlapon megadott személyes adatokat kizárólag a rendezvény szervezésével kapcsolatosan használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.
Eddig regisztrált: 4 fő.

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel az openaire@lib.unideb.hu e-mail címen. A regisztrációval és a részvétellel kapcsolatos technikai problémákra is itt kérhet támogatást.

dátum

2021 szept 30
Lejárt!

időpont

14:00 - 15:30

időpont

The event is finished.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük